Huoltopisteiden ja maalialueen tarjoiluista

Tarjoamme NUTS Karhunkierroksen huoltopisteillä banaaninpaloja, huoltopisteittäin eri makuisia suklaakeksejä, Real Snacksin Original –sipsejä, TUC-suolakeksejä sekä rusinoita.

Juomapuolella tarjolla on jokaisella huoltopisteellä vettä sekä PowerBar Orange –urheilujuomaa.

160 ja 80 km Oulangan huoltopisteellä on lisäksi suolakurkkuja. Oulangassa ja Hautajärvellä on urheilujuoman ja veden ohella tarjolla teetä, kahvia (Oulangalla Nespresso ja Hautajärvellä Rovaniemen Kahvipaahtimon kahvia) sekä Sodastream Colaa. Kahvin tai teen kanssa maitona  on Valion maitojuoma (lakton).

Hautajärven huoltopistevalikoiman ohella on 160 km juoksijoilla yöpalana nuudeleita, kaurapuuroa, paikalla leivottua kaurapellavaleipää sekä munkkeja. Ruokajuomaksi tarjoamme kotikaljaa.

Maalissa sinua odottaa Feelian maistuva keitto. Kursulainen –leipomo Sallasta tuo hapanvuokaa (sis. ruis, vehnä) ja ohrarieskaa (sis. ohra, vehnä). Levitteenä leiville on Keiju laktoositon kasvirasvalevite ja leivänpäällisenä Kuusamon Juuston savujuustoa.

Huomioimme erityisruokavaliot

Huoltopisteillä on tarjolla gluteenittomille Fazerin Sinistä suklaata sekä Semperin välipalakeksejä. Jos Fazerin Sinisen mahdolliset vehnä- ja pähkinä/mantelijäämät aiheuttavat oireita, vaihtoehtona on Dammenbergin kiwi-sitruuna valkosuklaata, mokkamaitosuklaanappeja tai maidononta luomu raakasuklaata. Suklaa-allergisille huoltopisteillä on Fazerin Vihreitä Kuulia tai Pihlaja –kettukarkkeja.

160 km juoksijoille Hautajärven yöpalalla sekä kaikille maalissa on gluteeniton leipävaihtoehto Huovisen leipomon rieska ja vaalea vuokaleipä.

Pyydämme erityisruokavalioita noudattavia tutustumaan ennakkoon tuoteselosteisiin. Maalialueelta löytyy kansio, johon on kerätty kaikista tarjolla olevista tuotteista tuoteselosteet.