Järjestä tyky-päivä Kuusamossa

26793909573_3267413056_k

Tapahtumamme tarjoaa myös mahtavat puitteet yrityksen tai muun yhteisön tyky-toiminnalle virkistyspäivän muodossa Rukalla Kuusamossa! Kaikkien ei ole pakko juosta: upean polkujuoksutapahtuman ohella paikalliset kumppanimme Kuusamon safariyrittäjät tarjoavat mm. opastettuja koskenlaskuretkiä ja maistuvia herkkuhetkiä luonnon helmassa. Kysy lisää info@nuts.fi tai katso palveluiden vaihtoehtoja ruka.fi/kesaseikkailut

Parhaat vinkit

NUTS Karhunkierros 31 km ”kaikki mukaan”. Matka ei tapa, vaan vauhti, sanoo vanha sananlasku. Tällä reissulla se pitää myös paikkansa. Alussa nautit Pienen Karhunkierroksen maisemista: autiotuvista, riippusilloista, pitkistä portaista ja upeasta polusta. Myöhemmin kohtaat Kuusamon kauniit vaarat, Konttainen, Valtavaara pysäyttävimpinä. Kyllä, sekä kauneus, että kapuaminen pysäyttävät. Lopulta saavut Rukalle maalibileisiin, jossa jokainen on voittaja!

Koskenlasku kumiveneillä. Kuusamo tarjoaa vaativuudeltaan monentasoisia koskiseikkailuja – ja kevätkesästä vettä joessa riittää!

Herkkuhetki luonnossa tai erämaan tilausravintolassa. Paikallisia, aitoja makuja virran äärellä ”popup ravintolassa” tai tunnelmallisessa hirsirakennuksessa.

Ryhmäedut

10 henkeä ja isommat yritys & muut yhteisöilmoittautumiset voimme myös laskuttaa – ota yhteyttä info@nuts.fi. 31 kilometrin makealle taipaleelle tarjoamme myös porukka-alennuksen: yli viiden hengen ilmoittautumiset -20% edulla.