Kolikko Karhunkierrokselle? Tue Oulangan kansallispuiston kunnossapitoa

Kuva Simo Hyrkäs/ Metsähallitus
Kuva Simo Hyrkäs/ Metsähallitus

Tapahtumamme polut kulkevat Oulangan kansallispuistossa. Viimevuotiseen tapaan voit osallistua puiston hankkeiden rahoitukseen ilmoittautumisen yhteydessä. Vuoden takaiseen nähden voit nyt päättää itse haluamasi tukisumman 0-20 euron välillä.

Ajan lisäksi myös kävijät kuluttavat rakenteita ja reittejä. Normaalin käytön lisäksi suuret tapahtumat, kuten NUTS Karhunkierros, tuovat iloa ja uusia käyttäjiä alueillemme, mutta aiheuttavat myös päänvaivaa. Luonto toimii kuten tahtoo, ja me juostaan perässä – märällä kelillä polut leviävät, myrskyjen jälkeen tuulenkaatoja kierretään, pitkokset murtuvat jalan alla.

Koitamme vastata kävijöiden tarpeisiin ja turvallisuuteen, sekä uhanalaisten lajien suojeluun; eli käyttöä rajoittavien tekijöiden poistamiseen. Resurssimme ovat kuitenkin rajalliset ja kohteiden priorisointi kovaa – Haluatko auttaa?

Tuki käytetään Metsähallituksen Oulangan kansallispuiston kehityshankkeiden rahoitukseen. NUTS Karhunkierros 2017 tapahtuman ilmoittautuminen keräsi osallistujien tukea 1470 euroa.