NUTS goes to HEL tiistaina 2.10. Eläintarhan kentällä

NUTS änkeää kumppaneiden kera Helsingin perinteiselle urheilukentälle Keskuspuiston kupeessa! Tule porisemaan polkujuoksusta, tutustumaan varusteisiin ja siinä samalla pistämään nimi NUTS Karhunkierros 2019 -osallistujalistalle.

Ilmoittaudu NUTS goes to HEL -iltaan erityisesti jos aiot ilmoittautua tapahtumassa NUTS Karhunkirrokselle.

Aika

Tiistaina 2.10.2018

Alustava aikataulu

18.00 Ilmoittautuminen ja yhteistyökumppaneiden esittelypisteet

19.00 Yhteislenkit ym.

Paikka

Eläintarhan kenttä

Vauhtitie 6, 00250 Helsinki

Google maps >

NUTS-kylä nousee kahvila- ja huoltorakennusten rajaamalle nurmelle kentän reuna-alueella.

Mitä

NUTS Karhunkierros

Voit ennakkoilmoittautua NUTS Karhunkierros -tapahtumaan. Katso tapahtuman tiedot nutskarhunkierros.fi >

Tapahtumassa voit maksaa osallistumismaksun (vahvistuvat syyskuun lopulla) pankki- ja luottokorteilla. Pyrimme säätämään Smartum- ja Edenred -kortit myös maksukäyttöön, mutta tämä on vielä vähän vaiheessa. Vastaanotamme Smartum ja Edenred -liikunta ja kulttuuriseteleitä.

Varsinainen ilmoittautuminen NUTS Karhunkierros 2019 polkujuoksuun aukeaa viikkoa myöhemmin 9.10. kello 18.

Camelbak

Tutustu ja sovita Camelbak -juoksuliivejä.

Garmin

Uusimmat Fenix 5 plus tuoteperheen laitteet hypisteltävissä ja näytillä.

La Sportiva

Monipuolinen valikoima eri malleja testikäyttöön yhteislenkille. Lisäksi Black Diamondin Distance sauvoja.  Lisäksi tiimijuoksijat kertomassa omista käyttökokemuksista ja auttamassa kenkien valinnassa.

Petzl

Valoa syksyyn! Tutustu lamppumallistoon ja testaa valaisinta yhteislenkillä. Lampuja on myös myynnissä tapahtumassa.

Team Nordic Trail

NUTS goes HEL:in illan aikana Team Nordic Trail järjestää seka yhteislenkkejä että teemaharjoituksia. Treenit sopivat kaikille. Tervetuloa mukaan!

1. Team Nordic Trailin yhteislenkki ”Viihdy pimeydessä”. Noin tunnin kestävä yhteinen otsalamppulenkki. Tervetuloa mukaan.

2. Mäkitreenit. Tule kokeilemaan erilainen ja hauskaa, noin tunnin kestävä mäkiharjoitus Team Nordic Trailin johdossa. Tervetuloa mukaan!

3. Intervalliharjoitus. Team Nordic Trail vetää inspiroiva ja vaativa intervalliharjoitus missä syke on korkeimillaan. Kaikki harjoittelevat omalla tasollaan. Tervetuloa mukaan! Harjoitus on noin tunnin kestävä.

4. Vauhtileikki. Tule tutustumaan erilaisiin vaihtileikkeihin erityisesti tarkoitettu polkujuoksijoille. Harjoitus on noin tunnin kestävä. Tervetuloa mukaan!

Yhteislenkit

Päivän päätteeksi yhteislenkkejä ja teemaharjoituksia mm. Team Nordic Trailin vetämänä.

Ilmoittaudu NUTS goes to HEL -tapahtumaan

Ilmoittautumisesi helpottaa meitä resursoimaan tapahtumaan lenkinvetäjiä ja muita juttuja. Jos NUTS Karhunkierros -ennakkoilmoittautuminen polttelee, voimme lähettää iltaan ilmoittautuneille linkin jota kautta täyttää ilmoittautumistietoja ja nopeuttaa asiointia paikan päällä.