Täydennysilmoittautumisen ohjeet
  1. Annat ensimmäisessä vaiheessa tiistaina 27.10.2020 kello 18 ilmoittautumislomakkeelle etu- ja sukunimesi sekä sähköpostiosoitteesi. Voit halutessasi tilata myös nuts.fi -uutiskirjeen.
    Järjestelmä lähettää vahvistusviestin jossa järjestysnumerosi.
  2. Täydennysilmoittautuminen sulkeutuu kello 19 tai aikaisemmin jos kysyntä selkeästi ylittää tarjonnan. Lähetämme 500 ensimmäiselle tietonsa lisänneelle henkilökohtaisen kutsulinkin varsinaiseen ilmoittautumiseen tiistai-illan aikana.
  3. Kutsulinkin saaneilla on keskiviikko 28.10.2020 aikaa täyttää loput ilmoittautumisen tiedot ja maksaa osallistumismaksu.

Lunastamattomat paikat peruuntuvat torstaina. Jos ensimmäisen vaiheen listalla on vielä nimiä jotka eivät saaneet kutsua, lähetämme järjestyksessä seuraaville kutsut. Jos 500 lisäosallistujaa ei tullut täyteen tiistaina avaamme ilmoittautumisen kaikille keskiviikkona.

Osallistumismaksut
 166 km83 km55 km34 km
NUTS Karhunkierros 2021 täydennysilmoittautuminen 27.10.2020 klo 18
169149129109
Bussi lähtöön
16.5. asti / jälkihinta
-14 / 1914 / 1914 / 19
Ilmoittautumistietojen muutokset ja siirrot 16.5. asti / jälkihinta
0 / 170 / 170 / 170 / 17
Hinnat sisältävät alv:n 10 %. Lunastamalla osallistumisoikeuden valitsemallesi matkalle saat mahtavien kilpakumppanien ohella huoltopisteiden juoma- ja energiahuollon. Jos matka jää kesken, kuljetamme sinut huoltopisteiltä maaliin. 166 km sarjan osallistujille kuljetamme huoltokassin, "spare bagin", Rukalta Oulankaan ja kääntöpaikalle Hautajärvelle sekä 83 km sarjassa Rukalta Oulangan luontokeskukselle. Muiden sarjojen osallistujat voivat jättää lähtöpaikoilla ylimääräiset lämmittelyasut maaliin palautettaviksi. Maalissa kilpakamujen kanssa juttu kulkee soppalautasen seurassa ja pääset toki peseytymään.
Osallistujakiintiö

Tapahtumassa käyttämiämme polkuja hallinnoivat Oulangan kansallispuisto eli Metsähallitus sekä Kuusamon kaupunki, joiden luvalla ja yhteistyössä järjestämme tapahtumamme. Tapahtumalupa rajoittaa osallistujamääriä taaten sekä osallistujien turvallisuuden, että huomioiden herkän pohjoisen luonnon hyvinvoinnin.

Täytämme paikat ilmoittautumisjärjestyksessä. Varaamme kuitenkin oikeuden kutsua osallistujia mukaan ilmoittautumisen ohi. Kysynnän mukaan voimme ylivarata sarjat syksyllä koska kevään tullen peruutuksia tulee runsaasti.

Peruutukset ja siirrot

Voit siirtää osallistumisoikeuden toiselle (esimerkiksi myydä tai antaa kaverille) ilmoittautumisen yhteydessä saamasi itsepalvelulinkin kautta. Jos linkkisi on hukassa, pyydä uusi info@nuts.fi. Tarkemmat ohjeet täällä.

Voit myös siirtää osallistumisoikeuden seuraavaan vuoteen ottamalla yhteyden kisatoimistoon info@nuts.fi. Osallistumismaksuja ei palauteta.

Sarjan korotukset ovat osallistumismaksun erotusta vastaan mahdollisia. Myös sarjan vaihdot alaspäin ovat mahdollisia, vaihdossa ei hyvitetä osallistumismaksujen erotusta.

Viimeisen kahden viikon ajan ennen tapahtumaa muutokset (myös vuodella siirrot) ovat mahdollisia muutosmaksua vastaan.