Karhunkierroksen kunnostustalkoot helatorstaina

hyrkas_myrskyn-jalkeen

Ensi kevään NUTS Karhunkierros sattuu helatorstaiviikolle. Voit viettää pitemmän aktiiviloman Kuusamossa ja osallistua torstaina Metsähallituksen luontopalveluiden talkoopäivään. Ohessa heidän kutsunsa.

Juoksuun osallistuvat voivat myös lahjoittaa kunnostuskassaan ilmoittautumisen lomassa viiden euron kunnostusmaksun. Jollet tehnyt sitä ilmoittautumisen yhteydessä, voit korjata puutteen myös saamasi itsepalvelulinkin kautta lokakuun aikana. Lue kunnostusmaksusta lisää

Heilumaan helatorstaina!

Metsähallituksen luontopalvelut kutsuu kaikki innokkaat reitinkunnostustalkoisiin Karhunkierrokselle!

Kevät Koillismaalla vaihtelee vuodesta toiseen valtavasti – lumista ja tulvista kuiviin aurinkopäiviin. NUTS-juoksun aikaan emme vielä ole ehtineet tarkastaa Karhunkierroksen kuntoa, ja kesken ovat vielä talvella aloitetut kesän korjausurakatkin. Tulkaa auttamaan!

Riippuen kevään etenemisestä tarjolla on erilaisia tehtäviä: Kiutakönkään siltojen uusintaa ja maaportaiden tekoa, Kitkanniemellä avosuolla pitkosten uusimista, Valtavaaralla pienten pitkospätkien uusintaa.. sekä talven myrskyjen ja lumikuormien raivausta reitiltä ja taukopaikoilta.

Tavoite on, että yhdessä saisimme NUTS Karhunkierroksen juoksun kestävämmäksi ja turvallisemmaksi, sekä ennen kaikkea iloiseksi kokemukseksi kaikille. Tervetuloa!

Ilmoittaudu mukaan talkoisiin tällä lomakkeella.

T: Oulangan poppoo