Pränikkä Garmin Forerunner® -mallisto testissä ja saatavilla heti Karhunkierroksella!

NYT KELPAA!

NUTS Trail Running -tapahtumien nimikumppani Garmin julkaisi tänään uuden Forerunner®-mallistonsa. Pääset testamaan uutuuksia jo heti NUTS Karhunkierros 2019 -tapahtuman reiteillä, ja vaikka hankkimaan omasi tapahtumasta!

Luonnollisesti testi- ja myyntikellot mukana myös NUTS Ylläs Pallas ja Pyhä Tunturimaraton -tapahtumissamme.

UUSI MALLISTO PÄHKINÄNKUORESSA


©Garmin
– Helppokäyttöinen juoksukello, jossa on rannesykeanturi sekä GPS mm. juoksunopeuden ja matkan mittaamista varten.
– Maksuttomat, omiin tarpeisiin mukautettavat Garmin Coach -harjoitusohjelmat tuovat henkilökohtaisen valmentajan suoraan ranteeseen.
– Kellon yhteysominaisuuksiin kuuluvat älykkäät ilmoitukset puheluista ja tekstiviesteistä.
– Voit lähteä lenkille turvallisin mielin tietäessäsi, että hätätilanteessa lähetät kellon turvallisuus- ja seurantatoiminnolla reaaliaikaisen sijaintisi valitulle yhteyshenkilölle.

©Garmin

– Keskity juoksuun ja anna juoksukellon huolehtia ajattelemisesta.
– GPS-älyjuoksukello mittaa suoritustietoja, kuten VO2max, aerobinen ja anaerobinen harjoitusvaikutus sekä harjoitustila, jotka osoittavat, treenaatko liian vähän vai liian paljon. Laitteella voi myös seurata edistyksellisiä juoksudynamiikkatietoja, kuten maakosketuksen keston tasapaino ja askelpituus.
– Synkronoi lempimusiikkisi valikoiduista striimauspalveluista ja tallenna jopa 500 kappaletta kelloon, josta voit kuunnella niitä ilman älypuhelinta (245 Music).
– Kun käytät kellossa Garmin Coach -sovellusta, sinun ei tarvitse arvailla, miten treenaisit seuraavaan 5 km:n, 10 km:n tai puolimaratonin juoksukisaan. Valitse maksuttomia harjoitusohjelmia, jotka on helppo mukauttaa tavoitteisiisi, tai luo omia harjoituksia maksuttomassa Garmin Connect™ -verkkopalvelussamme.

©Garmin

– Voit synkronoida musiikin suoratoistopalvelut ja kuunnella musiikkia laitteesta.
– Kellossa on myös edistykselliset fysiologiset mittaukset, mm. harjoitusrasituksen tasapaino.
– GarminPay™-toiminnolla lähimaksaminen sujuu nopeasti ja helposti.
– Laitteessa on värilliset kartat, joten et koskaan pääse eksymään juoksulenkin aikana.
– Laitteen turvallisuus- ja seurantatoiminnoilla – kuten tapahtumien rekisteröinti (valikoiduissa lajeissa) ja avustus – lähetät hätätilanteessa helposti reaaliaikaisen sijaintisi yhteyshenkilöillesi.