Ilmoittautuminen

 

UUTTA: Valitset lähtöryhmäsi ilmoittautumisessa
Osallistumismaksut
 34 km55 km83 km166 km
31.12.2019 asti
7999119144
1.1.–10.5.2020
99119139164
Bussi lähtöön
10.5. asti / jälkihinta
12 / 1712 / 1712 / 17-
Ilmoittautumistietojen muutokset ja siirrot 10.5. asti / jälkihinta
0 / 140 / 140 / 140 / 14
Hinnat sisältävät alv:n 10 %. Lunastamalla osallistumisoikeuden valitsemallesi matkalle saat mahtavien kilpakumppanien ohella huoltopisteiden juoma- ja energiahuollon. Jos matka jää kesken, kuljetamme sinut huoltopisteiltä maaliin. 166 km sarjan osallistujille kuljetamme huoltokassin, "spare bagin", Rukalta Oulankaan ja kääntöpaikalle Hautajärvelle sekä 83 km sarjassa Rukalta Oulangan luontokeskukselle. Muiden sarjojen osallistujat voivat jättää lähtöpaikoilla ylimääräiset lämmittelyasut maaliin palautettaviksi. Maalissa kilpakamujen kanssa juttu kulkee soppalautasen seurassa ja pääset toki peseytymään.
Osallistujakiintiö

Tapahtumassa käyttämiämme polkuja hallinnoi Oulangan kansallispuisto eli Metsähallitus, jonka luvalla ja yhteistyössä järjestämme tapahtumamme. Tapahtumalupa rajoittaa osallistujamääriä taaten sekä osallistujien turvallisuuden, että huomioiden herkän pohjoisen luonnon hyvinvoinnin.

Täytämme paikat ilmoittautumisjärjestyksessä. Varaamme kuitenkin oikeuden kutsua osallistujia mukaan ilmoittautumisen ohi. Kysynnän mukaan voimme ylivarata sarjat syksyllä koska kevään tullen peruutuksia tulee runsaasti.

Peruutukset ja siirrot

Voit siirtää osallistumisoikeuden toiselle (esimerkiksi myydä tai antaa kaverille) ilmoittautumisen yhteydessä saamasi itsepalvelulinkin kautta. Jos linkkisi on hukassa, pyydä uusi info@nuts.fi. Tarkemmat ohjeet täällä.

Voit myös siirtää osallistumisoikeuden seuraavaan vuoteen ottamalla yhteyden kisatoimistoon info@nuts.fi. Osallistumismaksuja ei palauteta.

Sarjan korotukset ovat osallistumismaksun erotusta vastaan mahdollisia. Myös sarjan vaihdot alaspäin ovat mahdollisia, vaihdossa ei hyvitetä osallistumismaksujen erotusta.

Viimeisen kahden viikon ajan ennen tapahtumaa muutokset (myös vuodella siirrot) ovat mahdollisia muutosmaksua vastaan.

Ilmoittautuminen liikunta- ja kulttuuriseteleillä sekä -saldoilla

Löydät ohjeet liikuntaetujen hyväksikäyttämiseen ilmoittautumisessa osoitteesta nuts.fi >

Lisätietoja voit kysyä info@nuts.fi.