NUTS Karhunkierros siirtyy

Suomen hallitus on torstaina 12.3. linjannut, että kaikki yli 500 hengen yleisötapahtumat perutaan toukokuun loppuun asti.

NUTS Karhunkierros -polkujuoksu siirtyy ja uusi ajankohta on 5.–6.6.2020.

Olemme osallistujiin yhteydessä mahdollisimman pian. Jollei uusi päivämäärä sovi,

  • osallistumisoikeuden voi siirtää vuoden 2021 Karhunkierrokselle
  • osallistumisen voi siirtää vastaavalle matkalle Ylläs Pallakselle heinäkuussa.
    Vastaavat matkat Karhunkierros vs. Ylläs Pallas: 34 km => 37 km, 55=>58, 83=>107 ja 166 km => 160 km
    Matkoja voi vaihtaa myöhemmin Ylläs Pallaksen tietojen hallinnan kautta. Karhunkierroksen siirto Ylläs Pallakselle on mahdollista 31.3. asti ja siirrot ladataan Ylläs Pallaksen järjestelmään huhtikuun alkupuolella.
  • (Lisätty 17.3.) Osallistumisoikeuden voi käyttää myös NUTS Pyhä -tapahtumassa. Tämä onnistuu ottamalla yhteyttä info@nuts.fi, tälle siirrolle ei ole valintaa Karhunkierroksen osallistujatiedoissa vähäisemmän tarpeen vuoksi.

Siirtojen tekemiseen on toiminto osallistujatiedoissa. Järjestelmä lähettää kopion maksukuitistasi NUTS Karhunkierros 2020 -tapahtumaan. Tämä on oikein vaikka olisitkin valinnut siirtäväsi vuodella tai Ylläs Pallakselle – siirrot käsitellään käsin myöhemmin. Lähetämme linkit osallistujatietoihin osallistujien sähköposteihin viimeistään 17.3. Pyydämme välttämään siirtoihin liittyviä sähköpostiyhteydenottoja.

Ohjeita Rukan alueen varausten siirtämisestä

Keräämme tähän alueen toimijoiden ohjeita ja yhteystietoja varausten siirtämisestä. Emme vastaa ohjeiden paikkansapitävyydestä, välitämme vain saamiamme tietoja.

Pohjolan Matkan bussit Helsingistä, Tampereelta ja Oulusta

Tapahtuman siirtyessä kahdella viikolla Pohjolan Matkan operoimat kuljetukset siirretään vastaavasti. Jos olet tehnyt matkavarauksen bussikuljetukselle Helsingistä, Tampereelta tai Oulusta lähteviin tapahtumakuljetuksiin ne siirtyvät automaattisesti uuteen ajankohtaan (meno pe 5.6. ja paluu su 7.6.). Jos haluat peruuttaa bussikuljetuksen voit olla suoraan yhteydessä liikennöitsijään puhelimitse 0201 303 303 tai sähköpostilla info@pohjolanmatka.fi.

Finnairin lennot

Finnairin lentovarausten ajankohdan siirtäminen tapahtuu Varaukseni -palvelussa. Finnairin tiedote joustavasta varausten siirrosta.

Majoitusvaraukset Rukalla

Keräämme tähän eri majoitustoimijoiden toivomia käytäntöjä varausten sujuvan siirtämisen avuksi:

Scandic Rukahovi
Scandic Rukahovin majoitusvarausten siirtämisen osalta uudelle tapahtuma-ajankohdalle voitte olla yhteydessä suoraan hotelliin  sähköpostitse:  rukahovi@scandichotels.com.

Rukariutta, Safaritalo ja Hotel Arctic Zone
Ota yhteyttä majoituksen siirrosta puhelimitse 010 2710500 sähköposti safarihouse@rukapalvelu.fi.