NUTS Karhunkierros -polkujuoksu juostaan 28.–29.5.2021

Pahoittelut, että olet joutunut odottamaan lisätietoja NUTS Karhunkierros 2021 -tapahtumasta. Tapahtumat ovat edelleen Valtioneuvoston ja aluehallintovirastojen tiukassa ohjauksessa ja toukokuun tapahtumaohjeet ovat viivästyneet.

Tänään 6.5. Pohjois-Suomen avi on julkaissut kokoontumisrajoitukset jotka ovat voimassa toukokuun loppuun. NUTS Karhunkierros on mahdollista toteuttaa kun samalla alueella on enintään 50 henkeä. Pohjois-Suomen aluehallintovirasto arvioi kokoontumisrajoitusta uudelleen, jos alueellinen epidemiologinen kokonaistilanne muuttuu odottamattomalla tavalla.

Kokoontumisrajoitus ja ennenkaikkea turvallinen tapahtuma aiheuttaa suuria muutoksia aiemmin ilmoitettuun aikatauluun. Voit tutustua aikataululuonnokseen täällä. Aikataulu täsmentyy osallistujamäärän tarkentuessa.

Bussien lähtöajat ja lähtöryhmät

Teemme nyt bussikuljetusten ja muiden lähtöjärjestelyjen hienosäädön vastaamaan asetuksia. Kun olemme tehneet tämän, lähetämme sinulle ohjeet ja pääset valitsemaan osallistujatiedoissasi bussin lähtöajan. Ethän esitä lähtöryhmätoiveita sähköpostitse, voitte katsoa kavereiden kesken saman kuljetuksen omissa tiedoissanne.

Jollet ole vielä varannut bussipaikkaa, voit tehdä varauksen omissa osallistujatiedoissasi.

Bussi on samalla lähtöryhmäsi. Jos tulet muulla kuljetuksella lähtöpaikalle, ilmoitamme lähtöaikasi eriksen.