2021: Näitä herkkuja tarjoamme huoltopisteillä ja maalissa

Lähtö

Täytä nestevarastosi valmiiksi ennen lähtöön tuloa. Poikkeusolojen vuoksi lähtöalueilla ei ole mahdollista täyttää vesipulloja.

Konttainen & Basecamp (kaikille matkoille)

Huoltopisteillä on tarjolla banaaninpaloja, satsumaa, reilusti kotimaisen sipsitehtaan Oikia:n Tavis Timo –sipsejä tai Oatis Merisuola -kaurasnackseja, suolakurkkua sekä suklaata. Suklaana tarjoillaan Fazerin Sinistä sekä allergisille Brunbergin laktoositonta maitosuklaata taikka suklaa-allergisille Fazerin vihreitä kuulia.

Juomapuolella tarjolla on vettä sekä Chimpanzee –urheilujuomaa (sitruuna).

Oulanka (83km sekä 166km)

Tarjolla ruokapuolella sipsejä, suolakurkkua, banaaninpaloja sekä satsumaa. Suklaat kuten yllä; Fazerin sininen, Brunberg laktoositon maitosuklaa sekä vegaaniystävälliset vihreät kuulat suklaa-allergisille.

Huoltopisteeltä löytyy myös kuumana Feelian ramen-lientä (L) sekä laksa-lientä (L, G, Vegaani).

Juomapuolella huollossa Chimpanzee –urheilujuoma (sitruuna), vesi, tee, kahvi, Sinebrychoffin alkoholiton Karhu -olut sekä Coca-Cola.

166km puolimatkan krouvi Napapiiri, Hautajärvi

Huollossa tarjolla pizzaa (jauheliha tai vege), leipää, nuudeleita, banaania, satsumaa, sipsejä, suklaata (Fazer, Brunberg) sekä suolakurkkua. Ja jälleen kerran allergikoille niitä vihreitä kuulia.

Urheilujuoman ja veden ohella huoltopisteeltä löytyy Sinebrychoffin alkoholitonta Karhu -olutta, kotikaljaa, Coca-Colaa, kahvia sekä teetä.

Palautuminen käyntiin maalissa

Maalissa matkalaisia odottaa Feelian maistuvat keitot (broilerikeitto sekä vegaaniystävällinen kurpitsa-linssikeitto), banaaninpaloja sekä sipsejä.

Maalijuomina tarjolla Sinebrychoffin alkoholitonta Karhua, Chimpanzeen urheilujuomaa sekä vettä.

Huomioimme erityisruokavaliot

Huoltopisteillä on tarjolla gluteenittomille sekä laktoosittomille Brunbergin laktoositonta maitosuklaata. Suklaa-allergisille sekä vegaaneille huoltopisteiltä löytyy Fazerin Vihreitä Kuulia. Sipsit ovat luontaisesti laktoosittomia, gluteenittomia ja ovat myös vegaaniystävällisiä. Kaikilta huoltopisteiltä löytyy valmistajan tuotekortit tarjottavista tuotteista.

Epämääräiset loppuklausuulit

Muistutamme, että huoltopisteillä kaikki paikallajuotava otetaan omiin mukeihin; huoltopisteillä EI ole käytössä kertakäyttömukeja.

Varaamme jonkinmoisen oikeuden mahdollisiin muutoksiin tarjoilujen osalta. Ei nyt tietty toivota mitään trabelia, mutta jos nyt vaikka Keskon banaani- tai satsumalaiva ei seilaakaan jostain syystä Suomeen kun kanavassa on jolla poikittain niin ompahan jotain johon vedota. Ongelmakohtiin tai ennakkotiedusteluihin liittyen sit tänne voi meille lähetellä sähköpostia.

Näin järjestäjän näkövinkkelistä kerrottakoon että ollaan tän kisan pikkusitruksista tilattu sit samanmoisia kuin taannoiset: mehukkaita, helposti kuorittavia ja ah ja voi – hemottoman hyvän makuisia. Ne on sit kai joko satsumia taikka klementiinejä ni ei oo niitä siemeniäkään syljettäväksi.

(L) Laktoositon sekä (G) Gluteeniton