2022: Näitä herkkuja tarjoamme huoltopisteillä ja maalissa

Lähtö

Täytäthän nestevarastosi valmiiksi ennen lähtöön tuloa. 83, 55 & 34 km lähtöalueilla ei ole mahdollista täyttää vesipulloja.

Konttainen & Basecamp (166, 83, 55, 34km)

Huoltopisteillä on tarjolla banaaninpaloja, satsumaa, reilusti kotimaisen sipsitehtaan Oikia:n Tavis Timo –sipsejä, suolakurkkua sekä suklaata. Suklaana tarjoillaan Fazerin Sinistä sekä allergisille Brunbergin laktoositonta maitosuklaata taikka suklaa-allergisille Fazerin vihreitä kuulia.

Juomapuolella tarjolla on vettä sekä NOSHT –urheilujuomaa.

Oulanka (83km sekä 166km)

Tarjolla huollossa Oikian Vuoriston Venla -sipsejä, suolakurkkua, banaaninpaloja sekä satsumaa. Suklaat kuten yllä; Fazerin sininen, Brunberg laktoositon maitosuklaa sekä vegaaniystävälliset vihreät kuulat suklaa-allergisille.

Huoltopisteeltä löytyy myös kuumana Feelian ramen-lientä (L) sekä laksa-lientä (L, G, Vegaani).

Juomapuolella huollossa NOSHT –urheilujuoma, vesi, tee, kahvi, Sinebrychoffin alkoholiton Karhu -olut sekä Coca-Cola.

166km puolimatkan krouvi Napapiiri, Hautajärvi

Huollossa tarjolla juustopizzaa, leipää, nuudeleita, banaania, satsumaa, Tavis Timo -sipsejä, suklaata (Fazer, Brunberg) sekä suolakurkkua. Ja jälleen kerran allergikoille niitä vihreitä kuulia.

NOSHT -urheilujuoman ja veden ohella huoltopisteeltä löytyy Sinebrychoffin alkoholitonta Karhu -olutta, kotikaljaa, Coca-Colaa, kahvia sekä teetä.

Juhannuskallio (13km)

Huoltopiste palvelee juoksijoita reitillä kahteen otteeseen tarjoten Oatis Merisuola -kaurasnackseja, banaaninpaloja, satsumaa, viipalekurkkua, Fazerin sinistä. Allergikoille Brunbergin suklaata taikka vihreää kuulaa.

Juomapuolella tankattavissa NOSHT -urheilujuomaa sekä vettä.

Palautuminen käyntiin maalissa

Maalissa matkalaisia odottaa Feelian maistuvat keitot (broilerikeitto sekä vegaaniystävällinen kurpitsa-linssikeitto), banaaninpaloja sekä Oatis Merisuola -kaurasnackseja.

Maalijuomina tarjolla Sinebrychoffin alkoholitonta Karhua, NOSHT -urheilujuomaa sekä vettä.

Huomioimme erityisruokavaliot

Huoltopisteillä on tarjolla gluteenittomille sekä laktoosittomille Brunbergin laktoositonta maitosuklaata. Suklaa-allergisille sekä vegaaneille huoltopisteiltä löytyy Fazerin Vihreitä Kuulia. Sipsit ovat luontaisesti laktoosittomia, gluteenittomia ja ovat myös vegaaniystävällisiä. Kaikilta huoltopisteiltä löytyy valmistajan tuotekortit tarjottavista tuotteista.

Epämääräiset loppuklausuulit

Muistutamme, että huoltopisteillä kaikki paikallajuotava otetaan omiin mukeihin; huoltopisteillä EI ole käytössä kertakäyttömukeja.

Varaamme jonkinmoisen oikeuden mahdollisiin muutoksiin tarjoilujen osalta. Ei nyt tietty toivota mitään trabelia, mutta jos nyt vaikka Keskon banaani- tai satsumalaiva ei seilaakaan jostain syystä Suomeen kun kanavassa on paatti poikittain niin ompahan sitten jotain johon vedota. Ongelmakohtiin tai ennakkotiedusteluihin liittyen sit tänne voi meille lähetellä sähköpostia.

Näin järjestäjän näkövinkkelistä kerrottakoon että ollaan tän kisan pikkusitruksista tilattu sit samanmoisia kuin taannoiset: mehukkaita, helposti kuorittavia ja ah ja voi – hemottoman hyvän makuisia. Ne on sit kai joko satsumia, mandariineja tai klementiinejä. Katellaan mitä tulee.