Näitä herkkuja tarjoamme huoltopisteillä ja maalissa

Konttainen & Basecamp (kaikille matkoille)

Huoltopisteillä on tarjolla banaaninpaloja, satsumaa, jaffakeksejä, reilusti kotimaisen sipsitehtaan Real Snacksin Original Salt –sipsejä tai Oatis Merisuola kaurasnackseja, suolakurkkua sekä rusinoita. Suklaana Fazerin Sininen sekä allergisille Brunbergin laktoositon maitosuklaa taikka Fazerin vihreitä kuulia.

Juomapuolella tarjolla on vettä sekä Chimpanzee –urheilujuomaa (sitruuna).

Oulanka (83km sekä 166km)

Tarjolla ruokapuolella sipsejä, suolakurkkua, banaaninpaloja, satsumaa, jaffakeksejä sekä rusinoita. Suklaat kuten yllä; Fazerin sininen, Brunberg laktoositon maitosuklaa sekä vegaaniystävälliset vihreät kuulat suklaa-allergisille.

Huoltopisteeltä löytyy myös kuumana Feelian ramen-lientä (L) sekä laksa-lientä (L, G, Vegaani).

Juomapuolella huollossa Chimpanzee –urheilujuoma (sitruuna), vesi, tee, kahvi, Sinebrychoffin alkoholiton Karhu -olut sekä Coca-Cola.

166km puolimatkan krouvi Napapiiri, Hautajärvi

Huollossa yöpalana tai aikaisena aamiaisena tarjolla leipää, kaurapuuroa, nuudeleita, banaania, satsumaa, sipsejä, suklaata (Fazer, Brunberg), suolakurkkua sekä rusinoita. Ja jälleen kerran allergikoille niitä vihreitä kuulia.

Urheilujuoman ja veden ohella huoltopisteeltä löytyy Sinebrychoffin alkoholitonta Karhu -olutta, kotikaljaa, Coca-Colaa, kahvia sekä teetä.

Palautuminen käyntiin maalissa

Maalissa matkalaisia odottaa Feelian maistuvat keitot (kermainen broilerikeitto sekä vegaaniystävällinen kurpitsa-linssikeitto), banaaninpaloja sekä sipsejä.

Maalijuomina tarjolla Sinebrychoffin alkoholitonta Karhua, Chimpanzeen urheilujuomaa sekä vesi.

Huomioimme erityisruokavaliot

Huoltopisteillä on tarjolla gluteenittomille sekä laktoosittomille Brunbergin laktoositonta maitosuklaata. Suklaa-allergisille sekä vegaaneille huoltopisteiltä löytyy Fazerin Vihreitä Kuulia. Sipsit ovat luontaisesti laktoosittomia, gluteenittomia ja ovat myös vegaaniystävällisiä. Kaikilta huoltopisteiltä löytyy valmistajan tuotekortit tarjottavista tuotteista.

Epämääräiset loppuklausuulit

Muistutamme, että huoltopisteillä kaikki paikallajuotava otetaan omiin mukeihin; huoltopisteillä EI ole käytössä kertakäyttömukeja.

Varaamme jonkinmoisen oikeuden mahdollisiin muutoksiin tarjoilujen osalta. Ei nyt tietty toivota mitään trabelia, mutta jos nyt vaikka Keskon banaani- tai satsumalaiva ei seilaakaan jostain syystä Suomeen niin ompahan jotain johon vedota. Ongelmakohtiin tai ennakkotiedusteluihin liittyen sit tänne voi meille lähetellä sähköpostia.

Näin järjestäjän näkövinkkelistä kerrottakoon että ollaan tänkin vuoden pikkusitruksista tilattu sit samanmoisia kuin viime vuonna: mehukkaita, helposti kuorittavia ja ah ja voi – hemottoman hyvän makuisia. Ne on sit kai joko satsumia taikka klementiinejä ni ei oo niitä siemeniäkään syljettäväksi.

(L) Laktoositon sekä (G) Gluteeniton