2023: Näitä herkkuja tarjoamme huoltopisteillä ja maalissa

Lähtö

Täytäthän nestevarastosi valmiiksi ennen lähtöön tuloa. 83, 55 & 34 km lähtöalueilla ei ole mahdollista täyttää vesipulloja.

Konttainen & Basecamp (166, 83, 55, 34km)

Huoltopisteillä on tarjolla banaaninpaloja, satsumaa, reilusti kotimaisen sipsitehtaan Oikia:n Tavis Timo, Rehti Rosetta sekä Vuoriston Venla –sipsejä, suolakurkkua sekä suklaata. Perus suklaa tarjolla on Fazerin Sininen sekä allergiavaihtoehtona Brunbergin laktoositon maitosuklaa tai suklaa-allergisille Fazerin vihreitä kuulia.Juomapuolella tarjolla on vettä sekä NOSHT Lemon–urheilujuomaa.

Oulanka (83km sekä 166km)

Tarjolla huollossa Oikian Vuoriston Venla -sipsejä, suolakurkkua, banaaninpaloja sekä satsumaa. Suklaat kuten yllä; Fazerin sininen, Brunberg laktoositon maitosuklaa sekä vegaaniystävälliset vihreät kuulat suklaa-allergisille.

Huoltopisteeltä löytyy myös kuumana Feelian Bataattikeittoa (L, G, Vegaani).

Juomapuolella huollossa NOSHT Lemon–urheilujuoma, vesi, tee, kahvi, Hartwallin O.Me Focus -optimointijuoma sekä Pepsi.

166km puolimatkan krouvi Napapiiri, Hautajärvi

Huollossa tarjolla juustopizzaa, riisipuuroa, leipää, banaania, satsumaa, Tavis Timo sekä Rehti Rosetta -sipsejä, suklaata (Fazer, Brunberg) sekä suolakurkkua. Ja jälleen kerran allergikoille niitä vihreitä kuulia.

NOSHT -urheilujuoman ja veden ohella huoltopisteeltä löytyy Hartwallin O.Me Focus -optimointijuomaa, kotikaljaa, Pepsiä, kahvia sekä teetä.

Juhannuskallio (13km)

Huoltopiste palvelee juoksijoita reitillä kahteen otteeseen tarjoten Oatis Merisuola sekä Sour Cream -kaurasnackseja, banaaninpaloja, satsumaa, viipalekurkkua, Fazerin sinistä. Allergikoille Brunbergin suklaata taikka vihreää kuulaa.

Juomapuolella tankattavissa NOSHT Lemon-urheilujuomaa sekä vettä.

Palautuminen käyntiin maalissa

Maalissa matkalaisia odottaa Feelian maistuvat keitot (broilerikeitto sekä vegaaniystävällinen vaihtoehto), banaaninpaloja sekä Oatis Merisuola -kaurasnackseja.

Maalijuomina tarjolla Hartwallin O.Me Recharge -optimointijuomaa, NOSHT Lemon -urheilujuomaa sekä vettä.

Huomioimme erityisruokavaliot

Huoltopisteillä on tarjolla gluteenittomille sekä laktoosittomille Brunbergin laktoositonta maitosuklaata. Suklaa-allergisille sekä vegaaneille huoltopisteiltä löytyy Fazerin Vihreitä Kuulia. Sipsit ovat luontaisesti laktoosittomia, gluteenittomia ja ovat myös vegaaniystävällisiä. Kaikilta huoltopisteiltä löytyy valmistajan tuotekortit tarjottavista tuotteista.

Epämääräiset loppuklausuulit

Muistutamme, että huoltopisteillä kaikki paikallajuotava otetaan omiin mukeihin; huoltopisteillä EI ole käytössä kertakäyttömukeja.

Varaamme jonkinmoisen oikeuden mahdollisiin muutoksiin tarjoilujen osalta. Ei nyt tietty toivota mitään trabelia, mutta tässä kun on muutamat aiemmat vuodet ollut jos jonkin näköistä ongelmaa niin ihan vaan tälleen ilmoitusluontoisesti. Ongelmakohtiin tai ennakkotiedusteluihin liittyen sit tänne voi meille lähetellä sähköpostia.

Näin järjestäjän näkövinkkelistä kerrottakoon että ollaan tän kisan pikkusitruksista tilattu mitä nyt sattuu Keskolta saamaan. Ne on joko satsumia, mandariineja tai klementiinejä. Näette sit huoltopisteillä mitä saatiin.