Kumppanit

Presented by

Nimikumppanimme Garmin on maailman johtavana navigointituotteiden valmistajana sitoutunut valmistamaan mm. ylivoimaisia ulkoilu- ja urheilutuotteita. Helppokäyttöiset tuotteet ovat suosittuja sekä houkuttelevan muotoilunsa, erinomaisen laatunsa ja arvonsa että innovatiivisten, asiakkaidemme elämänlaatua parantavien ominaisuuksiensa ansiosta.
Nimikumppanimme La Sportivan juuret ovat kenkien valmistuksessa ja käsityöläisperinteissä Dolomiiteilla, Italiassa, jossa yhtiön päätoimipiste on ollut vuodesta 1928. Nykyään merkki on markkinajohtaja mm. vuoristo- ja kiipeilykengissä. Sittemmin valikoimiin on tullut mm. vuoristojuoksuun tarkoitetut kengät ja varusteet, joihin pääset tutustumaan tapahtumissamme.

BUFF® Trail Tour Finland

Buff valmistaa monikäyttöisiä putkihuiveja, jotka sopivat pipoksi, pannaksi, huiviksi, kauluriksi ja moneen muuhunkin tarkoitukseen vauhdikkaaseen menoon. BUFF tarjoaa NUTS Karhunkierros 53 km osallistujille Buff-kisamuiston. Tutustu tarkemmin osoitteessa buff.fi.
  CamelBak on yhdysvaltalainen nesteytysratkaisujen tuotemerkki, jonka tuotteet sopivat loistavasti niin urheiluun ja retkeilyyn kuin matkoille ja työpaikalle. CamelBakin tuotevalikoima kattaa kaikki tarpeelliset tuotteet juoksijan nestehuoltoon: juomareput ja -liivit, juomapullot, juomavyöt, juomasäiliöt, vedenpuhdistimet ja tarvikkeet. Vuonna 2019 mallistossa myös erityisesti naisille suunnitellut juomaliivit ja -reput.

Pohjois-Irlannissa Belfastin lähellä jo yli 100 vuotta sukkia kehittänyt ja valmistanut Bridgedale on teknisten sukkien markkinajohtaja. Kestävän kehityksen ajattelua edustavan Bridgedalen parasta osaamista on luonnonkuitujen yhdistäminen teknisiin kuituihin Woolfusion-tekniikalla. Bridgedalen tavoitteena on valmistaa markkinoiden mukavimmat sukat. Johtoasemansa säilyttämiseksi se käyttää sukkien valmistukseen aina uusimpia tekniikoita. Yrityksen intohimosta kertoo myös se, että osa tuotekehitysryhmän jäsenistä kävelee yli 200 km viikossa, ja että tuotannon laadun kehittämiseen käytetään enemmän aikaa kuin itse valmistusprosessiin.
Yli 400 tuotteen kokonaisvalikoimaan kuuluvat tekniset sukat kävelyyn, juoksuun, vaellukseen, työkäyttöön, vuoristo-oloihin, talviurheilulajeihin ja päivittäiseen yleiskäyttöön.

1950-luvulla perustetun Black Diamondin tuotteiden laatu on ensiluokkaista ja tuotekehitys alansa huippua. Kiipeilyyn, hiihtovaeltamiseen, vapaalaskuun ja vuorilla liikkumiseen kehitetyt tuotteet tunnetaan laadustaan ympäri maailmaa. BUFF® Trail Tourilla pääset tutustumaan kalifornialaisen Black Diamondin korkeatasoiseen sauvavalikoimaan, joka on suunnattu polkujuoksija tarpeisiin.