Partners

Presented by

Nimikumppanimme Garmin on maailman johtavana navigointituotteiden valmistajana sitoutunut valmistamaan mm. ylivoimaisia ulkoilu- ja urheilutuotteita. Helppokäyttöiset tuotteet ovat suosittuja sekä houkuttelevan muotoilunsa, erinomaisen laatunsa ja arvonsa että innovatiivisten, asiakkaidemme elämänlaatua parantavien ominaisuuksiensa ansiosta.
Nimikumppanimme La Sportivan juuret ovat kenkien valmistuksessa ja käsityöläisperinteissä Dolomiiteilla, Italiassa, jossa yhtiön päätoimipiste on ollut vuodesta 1928. Nykyään merkki on markkinajohtaja mm. vuoristo- ja kiipeilykengissä. Sittemmin valikoimiin on tullut mm. vuoristojuoksuun tarkoitetut kengät ja varusteet, joihin pääset tutustumaan tapahtumissamme.

BUFF® Trail Tour Finland

Buff is the original multi-purpose scarf and an active promoter of trail running. Learn more at buff.fi.
CamelBak from the U.S. invented the hydration products category and is currently the world’s leading maker of hydration solutions. Its products are perfect for sports, outdoors, travel and work. The product range includes everything that a runner needs for hydration on the go: hydration packs and vests, drink bottles, drink belts, reservoirs, water purifiers and accessories.
Packable poles for when lightweight and speed are paramount, our Distance poles are perfect for ultra runners and light and fast hikers.