Kannustus on luvallista ja jopa suotavaa!

Muistuksena alkuun, että kilpailijoiden muu avustaminen ja huoltaminen on sallittua ainoastaan virallisilla huoltopisteillä. Keskeyttämisestä ilmoittaneita osallistujia saa toki auttaa.

Yksityisautoilla liikkumista kannattaa kuitenkin välttää Karhunkierroksen varteen johtavilla reiteillä, sillä pysäköintipaikkoja on niukasti.

Basecampin ja Konttaisen huoltoihin ja Oulangan starttiin voitte näppärästi kulkea kannustamaan Rukan kävelykylästä lähtevillä busseilla. Bussien aikataulut löytyvät sivun lopusta.

Basecampin huoltoon johtava Myllykoskentie suljetaan ylimääräiseltä liikenteeltä (Puurosuontien ja Juumantien risteyksestä alkaen) lauantaina 25. toukokuuta. Basecampin huoltoon pääsee kuitenkin helposti kävellen Juuman Retkietapin P-pysäköintipaikoilta. Matkaa P-paikoilta Juuman riippusillan kautta huoltoon on noin 1,2 km.

HUOM. Autoja ei saa pysäköidä välille Juuman startti – Pienen Karhunkierroksen portti! Tiellä on juoksijoita klo 12–15. Paikalla pysäköinnin ohjaus. Noudattakaa ohjeita.

Konttaisen huollossa pysäköinti Virkkulantien (8694) pohjoiseen reunaan ks. karttakuva.

 

Muistathan, että tiestöllä on muutakin liikennettä, etkä näin ollen pysäköi tien tukkeeksi!

Pelastusajoneuvojen reitti on pidettävä avoinna.
© David Ariño